Werkwijze

TELEFONISCH CONTACT
U kunt telefonisch meer informatie krijgen en onderzoeken of de kernvisie methode is wat u zoekt voor uw kind. Voor mij is het belangrijk om te weten wat de hulpvraag is voor uw kind. 

INTAKE
We kunnen een afspraak maken voor een eerste sessie van de kernvisie methode om te kijken of deze methode passend is voor uw kind. Het eerste half uur is vrijblijvend en gratis. Dit half uur zal bestaan uit de kennismaking, een korte uitleg over de werkwijze en zal ik even met uw kind werken.
Daarna zullen we samen beslissen of de kernvisie methode geschikt is voor uw kind. Wanneer u besluit verder te gaan is het de bedoeling dat u het intakeformulier ondertekend en akkoord gaat met de algemene voorwaarden. 

VERVOLG SESSIES
Aansluitend aan het intakegesprek zal de eerste sessie plaatsvinden. 

In deze eerste sessie zal de basis gelegd worden voor de rest van de methode.

Na iedere sessie krijgt het kind opdrachtjes mee. Het is de bedoeling dat het kind iedere dag 15 minuten samen met u werkt aan de opdrachten. Dit doet u drie weken, tot aan de volgende sessie. 

De kracht van de kernvisie methode is de samenwerking tussen kind-ouder-coach. Als één van de drie wegvalt zal het effect minder zijn. Het is dus belangrijk dat u aanwezig bent bij de sessie en vervolgens aandacht zal besteden aan de thuisopdrachten. 

Contact met school wordt grotendeels door ouders gedaan. Mochten er vragen zijn of behoefte aan een gesprek dan kan er een (telefonisch) gesprek ingepland worden. 

INDIVIDUELE SESSIES
Ook na het traject van de kernvisie methode is het belangrijk om te blijven oefenen en leren. Sommige ouders vinden het prettig als ik dat doe met hun kind. Dat is mogelijk tijdens de individuele coaching. U kunt er voor kiezen om dit wekelijks of om de week te laten plaatsvinden. In overleg zullen we bepalen wat er nog extra aandacht mag krijgen. Vervolgens maak ik een plan hoe we dit gaan aanpakken. Daarna zullen we starten. 

Mijn werkdagen zijn:

woensdag - donderdag  - vrijdag

Shopping Basket